Hvorfor navnet Couragepro?

Navnet er en hyldest til alle dem, der ønsker og tør at udvikle sig selv og/eller den organisation, de er en del af.

Det kræver meget, fordi udvikling altid vil aktivere blandede følelser: På den ene side er der fx ønsket om at blive bedre til noget, lade være med at reagere på en given måde, skabe bedre samarbejde med lederkolleger etc. – og på den anden er der det velkendte og gennemprøvede. Det, vi er fortrolige med og som – har vi mærket og lært – er den måde, vi umiddelbart bedst ”overlever” på.

At blive konfronteret med disse blandede følelser aktiverer ofte angst, som vi forsvarer os mod i udviklingsforløbet. Fx ved at blive vred på konsulenten eller opleve vedkommende som inkompetent. Eller ved simpelthen at afbryde samarbejdet. Det sidste er rigtig ærgerligt. Det første er reaktioner, som kan bruges aktivt i udviklingsarbejdet! Man kan også vende sin vrede mod sig selv, og føle sig inkompetent eller bare ikke god nok, ”og hvad mon folk tænker om mig”. Det er velkendte reaktioner, men ikke så opbyggende og udviklende, så dem vil jeg meget gerne være med til at afhjælpe.

Det kræver mod at udvikle sig, og det kræver endnu mere at være på forkant med denne udvikling – at udvikle, når det går godt!

Hvem er jeg?

Jeg er cand psych. aut. og har desuden en 4-årig gruppeanalytisk uddannelse samt en 3-årig individuel terapeutisk uddannelse i form af ISTDP (Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy). Jeg elsker processen med at tilegne mig nyt stof.

Gennem mine otte år hos Green Andersen Erhvervspsykologi har jeg oparbejdet en solid erfaring med udvikling af ledere og leder- og medarbejdergrupper i både private og offentlige virksomheder. Jeg har haft ansvaret for tilrettelæggelse og gennemførelse af et stort antal forandringsprocesser, som har haft afgørende betydning for både den enkelte person, den enkelte leder og de ledelsesteam, jeg har arbejdet med.

Yderligere har jeg personlig ledererfaring gennem de 10 år, hvor jeg drev og udviklede Ulveman Explorative A/S

Mit professionelle liv og virke er rodfæstet i mit private liv, hvor jeg er gift med verdens dejligste mand. Til sammen har vi fem voksne børn og tre børnebørn. Vi bor i Snekkersten nord for København, hvor jeg nyder lokalmiljøet på havnen, hvor også vores båd ligger.

Haven – som langtfra står snorlige og uden skvalderkål og lange brombærranker – er mit lille paradis, hvor jeg slapper af og lader tiden gå med småprojekter.

Hvis klienter eller kunder ønsker naturens helende effekt, flytter vi gerne coachingsessionerne ud i det fri.